Velkommen til denglemteskuffes Butik

 

Klik ind og se vores store udvalg til salg af loppeting, Samlerting, tegneserier, børnebøger, bøger, gammelt legetøj, gamle spil, porcelænsting, retro, julepynt m.m.

 

Der tillægges porto på alle køb, efter post Danmarks forsendelse.-priser. Vi bruger genbrugs materialer til forsendelse, så du skal kun betale for portoen som tillægges varens pris.

 

               Ønsker du at købe nogle af vores ting. Så kopier overskriften/ellers skriv bestil kode + nummer, og sæt det i en email til Os. Vi skriver hurtigst muligt tilbage til dig, med hvad portoen bliver og en samlet pris. Så du ved hvad der skal overføres til banken. Oplyst venligst navn og adresse . Så vi kan sende varen til dig. Vi sender når vi har modtaget pengene. Vi sender dine køb samlet, så kan du måske spare lidt i porto.

Vores email - email@denglemteskuffe.dk

Jette og Jens - Denglemteskuffe

 

Hvis der er noget bestemt du søger - Kan du søge her på vores side om vi har det.

Søg på Denglemteskuffe.dk Indtast et valgfrit søgeord

 

Vi er en online genbrugs butik. Vi sælger brugte ting, bøger, børnebøger, tegneserier m.m. Vi har igen fysisk butik, kun online Butik.

 

 ...Ønsker du at købe nogle af vores varer. Så Kopier overskriften og eller.skriv bestillings kode + nr. og sæt det i en email til Os. Vi skriver hurtigst muligt tilbage til dig, med hvad portoen bliver og en samlet pris. Så du ved hvad der skal overføres til banken. Oplyst venligst navn og adresse . Så vi kan sende varen til dig. Vi sender når vi har modtaget pengene. Vi sender dine køb samlet, så kan du måske spare lidt i porto.

 

Vores email - email@denglemteskuffe.dk

 

 

Jette & Jens - Denglemteskuffe