Den glemte skuffe
Butik

SamlingerDer tillægges porto efter DAO og Post nord´s priser. Vi pakker din vare forsvarligt ind, så den kommer sikkert frem med posten til dig. Ved DAO forsendelse skal pakken hentes i en pakke shop.


Ønsker du at købe nogle af vores ting. Så kopier/skriv det der står efter bestil - Kode og nummer


Vi skriver hurtigst muligt tilbage med porto og den samlet pris.

Vi har Mobile pay og bankoverførelse.


Oplys venligst


Navn - Adresse - Mobil nr.

Så vi kan sende varen til dig, når vi har modtaget pengene.


Klik på Vores Email.

email@denglemteskuffe.dk

Pynte og brugsting
Bøger


Børnebøger

TegneserierHæfterLegetøj - Spil - Plastik figurer - Glansbilleder


Pynte og brugsting


Diverse Lamper til salg

 

Flot blå retro lampe med lille spiral holder og kontakt.


Den er ca. 17 cm fra holder til top Skærm ca. 12,5 cm lang. der er nogle brugsspor, afskaldning og små rids. Den har en knækket E14 sokkel som skal skiftes uden 2 ben elstik ellers i pæn stand.

Pris  125,-      (Bestil Lamp. 0098) 

 

Ozonlampe... Skøn Pingvin.


Tysk nr. 209 fra 40'erne, Den er ca. 16,5 cm høj. Med originale øjne, fatning. ledning klippet ingen pære. I rigtig pæn stand.


Pris 750,-      (Bestil Lamp. 0114) 

 

Flot gammel Ozon Lampe fra Aerozon


Med sjælden original skåret bund fod i træ. Mangler fatning som sad i monteret i låget således at glødepæren varmede duft væsken op hvilke man hældte i bunden af lampen. Den har lidt snavs og nus Der er lidt brugsspor men er ellers rigtig fin og en god samler lampe.


Pris 245,-   (Bestil Lamp. 0113) 

 

Ozonlamper. Flot dobbelt fisk, karber i sø græs.


Den er ca. 17 cm høj, den har lidt støbe fejl og den er uden fatning og ledning, og mangler øjene, ellers er den i fin stand


Pris 300,-     (Bestil Lamp. 0038) 

 

Flot gammel Tysk Oozn lampe: Gående Isbjørn


Den er ca. 22 cm lang, med originale brune øjne. God stand der er ikke el ledning og fatning med. Den er fra ca. 1950 –55


Pris 425,-     (Bestil Lamp. 0049) 

 

Super sødt Ugle par, lille porcelæns Ozonlampe


Ozonlamper eller røg lamper, paruyme lamper aroma lamper

gå ind på vores søsterside Skuffens-samlinger.dk og læs lidt om dette fantastiske samle område. Denne fine db ugle er ca. 15 cm i høj Står uden fatning og ledning, har lidt lim rest ved det ene øje denne er fremstillet i tyskland omkring 1930- 1950 Lavet i glaseret keramik/porcelæn Den er i fin og pæn stand Klik på Billedet for at se stort billede


Pris 255,-         (Bestil.. Lamp.0117)

 

Ozonlampe... Skøn UngUgle par.


Tysk nr. 8417 fra 40-50 erne, Den er ca. 15,5 cm høj. Med originale øjne, fatning. ledning klippet ingen pære. I rigtig pæn stand.


Pris 275,-     (Bestil Lamp. 0092) 

 

Ozonlampe. Gammel Ugle Par. Dobbelt Ugle.


Sjælden Tysk Ozonlampe. Uden form nr. og logo. Den er ca. 18 cm høj og 9 cm bred. Original fatning, nyere ledning og stik. orig. øjne. Vi kan ikke garantere at pæren virker..Den er uden skår eller skader fin gammel lampe i original stand.


Pris 325,-        (Bestil Lamp. 0086) 

 

Original Disney Nat lampe med motiv af Anders And


Skøn ældre Anders And hvor han spiller harmonika. Den har spille dåse med snor, som virker. Den har en brugs spor efter mange år på børneværelserne, som afskalninger, plet maling. Der er ingen skærm

Pris 575,-     (Bestil Lamp. 0033) 


Original Disney Nat lampe med motiv af Anders And


Skøn ældre Anders And udgave, start 60 vil jeg tro. Den har en del brugs spor efter mange år på børneværelserne, som afskalninger, plet maling. Der er ingen skærm

Pris 475,-      (Bestil Lamp. 0039) 

 

Disney Nat lampe med motiv af Ole Lukøje 


Med en rød stof skærm (har en revne). Den har en brugs spor efter mange år på børneværelserne, som afskalninger, plet maling. Hullet til skruen/ophæng mangler lille stykke, kan godt sættes op alligevel.

Pris 550,-     (Bestil Lamp. 0040) 

 

Original Disney Nat lampe med motiv af Cowboy


Skøn ældre Cowboy And udgave, start 50 vil jeg tro. Den har en del brugs spor efter mange år på børneværelserne. Der er ingen skærm, pæren er desværre gået i stykker og er smidt ud medfølger ikke. Mangler original lasso. Maling slidt

Pris 530,-     (Bestil Lamp. 0046) 

 

Smedejerns væglampe


Den måler ca. 20 cm ud fra vægen og vægstykket er ca. 16 cm højt Den er antagelig fra 50-60'erne. Den har nyere ledning men gammel fatning. Den har nus og brugsspor ellers pæn.


Pris 125,-    (Bestil Lamp. 0112)

  

Flot Væg lampe med Rokoko design


Lampen uden skærm og pære ( E14 gevind ) vægstykke er ca 23 cm lang. Har ledning med kontakt. Fatning god. Væglampe har brugsspor men er i pæn stand.

Pris 85,-    (Bestil Lamp. 0107) 

 

Lampe fod med led og fatning lavet af Messing.


Messing foden er ca. 33 cm høj Lampen har Skærm holder og Fatning med kontakt, Der er Ir og nus på Messingstanderen så en god pudsning vil pynte. Skærm medfølger ikke Leveres som billede

Pris 85,-    (Bestil Lamp. 0101) 

 

Messing Lampefod med gl. Fatning.


Den er ca. 27,5 cm høj har smuk enkel form Lampefoden har metal bund og mangler filten Ledningen har kontakt og er i pæn og brugbar stand. Den skal nok pudses, den har lidt nus men er ellers i pæn og fin´stand.

Pris 85,-    (Bestil Lamp. 0106) 

 

2 Smukke kareat lanterner med petroliums lamppeter, og glas sider og front.


Den har nogen brugsspor de er ca. 35 cm høje og monteret til el med flame pærer, den ene side rude er væk, ellers er de i ok stand.

Pris 250,-       (Bestil Lamp. 0071)  

 

Kineser inspireret bordlampe med fugle motiv.


Den lille fine porcelæns lampe er ca. 23 cm høj, bunden er af plast og i bunden står J.Sommer på en seddel samt Type 2-A/7. Den har ikke skærm og lampeskærm holder med leveret. Som billede i god stand.


Pris 115,-       (Bestil Lamp. 0069) 

 

Ældre hvid porcelæns bordlampe med messing.


Lampern er ca. 27,5 cm høj, Messing bund har en revne ved lednings holder og den skal pudses. der er ikke skærm og skærmholder med leveret, ellers er den i pæn stand.

Pris 85,-     (Bestil Lamp. 0041) 

 

Flot Søholm lampe med smuk glasur farve.


Den er i fin stand trods billedet, er ikke skæv. Den er ca. 26 cm høj med fatning, har afbryder på ledning ledning har lidt nus. Der er tydelig logo i bund og søholm klistermærke max 40 watt.

En smuk lampe fra bornholm, leveres uden pære og skærm.

Pris 110,-     (Bestil Lamp. 0042) 

 

Smuk Retro Lampe bund:.. Søholm


Smukke Retro farver. Den er ca. 25 cm høj med fatning. Søholm Danmark, så står der noget muligvis et navn og et nummer 1048. Har en lille hvid streg ved ledning ellers er den i god stand

Pris 125,-       (Bestil Lamp. 0067)  

 

Spændende kugle formet glas lampe.


Flot opal ligende glas med gennem farver fin guligt udtryk. Den har E14 fatning og ledning med orignal stik. fog af gibs ligende matriale. den er rigtig flot med lys Pære medfølger ikke. Den er ca. 14 cm i diameter og ca. 13,5 cm høj. den har kun lidt nus og brugs ridser. Pæn stand.

Pris 225,-              (Bestil Lamp. 0095) 

 

Smuk hvid glas bord lampe.


Den ligner en ældrer holmegaardslampe men vi er ikke sikker, men en pæn lampe. Den er ca. 20 cm høj og ca. 15 cm i diameter. Ledningen er lidt falmet ellers i god stand.

Pris 95,-     (Bestil Lamp. 0053) 

 

 

Bemalet Porcelæns lampe med blomstermotiv.

 

Den har initialer FH 1910 i bund. Den har stofledning og bakelit fatning og stik fatning med vride tænd/sluk. Den har nogle bund slid/skår som er uden betydning. Den skal have en ny ledning og en rengøring, ellers en gammel lampe med brugsspor og Patina. Uden skærm som billede

Pris 95,-            (Bestil Lamp. 0068)  

 

Flot gammel bøffelhorns lampe… Med messing top og ben.

 

Hornet er smukt svungnet ca. 40 cm lang med hvid fatning med vride tænd/sluk og skærm holder. Der er overflade rids men med en pudsning/rengøring og lidt hornolie (Syrefri planteolie) vil den igen stå smukt og dekorativt, den har ingen skærm med stand fin leveres som billede.

Pris 125,-       (Bestil Lamp. 0070)  

 

Gammel petroleums lampe i messing og Smuk turkis glas beholder


Der er lavet til el og giver en sød stemning med fine glas skærm og skønne udsende, den er ca. 40-45 cm høj med inder glas, skærmen har en bund diameter på ca. 15 cm. Den er lidt løs i bærearmene med det går. En sød fin lampe

Pris 225,-     (Bestil Lamp. 0062) 

 

Stor Smuk Messing bordlampe stander med fatnings afbryder


Denne ældre messing lampe er ca. 52 cm høj med skærm holder selve foden er ca. 25 cm høj og i bunden ca. 13 cm den har nus og bund filten er faldet af el stikket er let skadet og den skal pudses ellers i fin stand.

Pris 175,-     (Bestil Lamp. 0058) 

 

Messing lampe fod.


Den er ca. 37 cm høj. Fatning og ledning er gammel men virker fint Kontakt på fatning. Messing foden har ir. og overflade rids. Skal have en grundig pudsning og en ny fatning samt en skærm men så bliver den fin igen. Den vejer ca. 1,4 kg. Ellers i Ok stand.

Pris 95,-    (Bestil Lamp. 0108) 

 

Skøn Oline Rød petroleums lampe fra Holmegaard glasværk

 

Den er ikke forberedt til el. Men der findes flere antik handler der har original dele til petroleum og el der passer til denne serie…Der er er kun brænder og bund. De to top glas er der ikke mere.. Den er som billede ca. 19 cm høj og ca. 15 cm i diameter. Den har ridser i bund og brænder er lidt nusset den er uden glas. Stand god

Pris 185,-     (Bestil Lamp. 0061) 

 

Skøn Victoria rød petroleums lampe fra Holmegaard glasværk

 

Den er lavet til el. Der er kun fatnings hoved og bund. De to top glas er der ikke mere.. Men der findes flere antik handler der har original dele til petroleum og el der passer til denne serie…Den er som billede ca. 21 cm høj og ca. 14 cm i diameter. Den har klistermærke i bund og brænder er lidt nusset den er uden glas. Stand god  

Pris 185,-     (Bestil Lamp. 0050) 

 

Spændende ældre væglampe med flot antiklook


Den er ca. 20 cm ud fra "vægen" og den matered glas skærm er ca. 15 cm i diameter ledningen er klippet. Glasset har små skarpe kanter, kan ikke ses. har lidt nus. Er ellers i god stand. levers uden pære. E 14

Pris 125,-       (Bestil Lamp. 0074)  

 

Flot Ældre vægophængs lampe med antik look, smuk dekorationer med træ lys.


Denne ældre ting har noget patina og "lyset" er lidt beskadiet i bemalingen og ridset. Der er ny ledning med orignal gammel stik. Ellers som billede.

Pris 125,-     (Bestil Lamp. 0115)